Excessive Sweat Removal – Elizabeth Bučk

Elizabeth Buck, tidligere Miss Czech Republic 2008, får foretaget Botox behandling hos klinikken i Prag, for at blokere kroppens produktion af sved.

Czech Miss Eliska Buckova and botox treatmentDu tror måske, at piger der deltager I store modeshows får Botox behandlinger i ansigtet for at forblive smukke og rynkefri. Forkert: Disse modeller er hovedsagelig unge kvinder og har slet ikke brug for Botex i disse regioner af kroppen. Ofte benytter de dog Botex andre steder på kroppen.

Smukke fashion model Elizabeth Buck kom til vores klinik med to ønsker.Hun havde hørt om vores ny laser Palomar og da hun har planlagt at arbejde i udlandet, ønskede hun nu at få fjernet sine modersmærker. Hendes andet ønske var at formindske svedproduktionen under armene. Selv om vinteren kan det blive utrolig varmt under de store spot lights, når hun går modeshow. På billeder ser det heller ikke godt ud, hvis man sveder under armene og fashion model Elizabeth besluttede derfor at gøre noget ved det.

buck2For at komme dette problem til livs, indsprøjtes botulinum toxin i armhulen med en ganske tynd nål. Området er først lokalbedøvet med Elma cream. Behandlingen er forholdsvis hurtig og klienten er kun på klinikken ca. en halv time. Princippet bag behandlingen er at blokere, således at nerverne ikke producerer så meget sved. Behandlingen opnår max effekt efter 2-7 dage og varer mellem 4-6 måneder. Efter denne tid kan behandlingen gentages.