danish tummy tuck

Maveopstramning operation menu

Maveopstramning definition | Maveopstramning behandling |Maveopstramning efterbehandling Maveopstramning risici |Maveopstramning før og efter billeder | Maveopstramning udsagn

Maveopstramning

Maveopstramning definition

Maveopstramning, tilbydes som løsning for løst hængende hud, hvor man også opstrammer musklen i maveregionen, som er blevet slappere, oftest efter en fødsel eller stort vægttab. Hvis det er nødvendigt fjernes subkutan fedt. Resultatet er fremragende, men man skal være opmærksom på, at der vil forekommer ar på steder hvor huden er fjernet og at arrene er permanente. De vil dog blive mindre synlige med tiden, men afhænger meget af den individuelle person. Maveopstramning er ikke kun en æstetisk operation, men giver også gode resultater på den funktionelle side, når mavemusklen – inferior rectus musklen – opstrammes.

Operationen giver ikke bare et bedre udseende og en bedre funktion, men minimerer også den hængende proces af abdomen.

Det er nødvendigt at have et godt helbred forud for operationen. Denne operation er ikke velegent når man planlægger at blive gravid. Denne behandling udføres også på mænd som har betydelig mængde af løsthængende maveskind.

Maveopstramning operation behandling

Operationen er udøvet under fuld bedøvelse. Stingene og hermed arrene lægges tæt på pubeshårene i den fulde længde mellem hoftebenene. Helt konsekvent lægges arrene hvor det er nemt at dække dem med undertøjet. Denne fremgangsmåde giver det bedste resultat. Herudover er det også nødvendigt at flytte navlen til en ny position, sy løse muskler sammen og fedt i underhuden fjernes, hvis det er nødvendigt.

Maveopstramning operation efterbehandling

Patienter overnatter på klinikken og bliver som regel 2 til 3 dage. Bandagen bliver skiftet en uge efter operationen. Hvile anbefales de næste 14 dage efter operationen og som regel kan arbejdet genoptages efter ca. 6 uger.

Øget følsomhed og stramning af huden vil forsvinde i løbet af de første par uger.

Maveopstramning operation risici

Når en maveopstramning udføres af kvalificerede plastikkirurger, er komplikationer som regel af mindre karakter og næsten ubetydelige. Stadig afhænger udfaldet meget af den individuelle person, anatomien, den fysiske reaktion hos den enkelte, evnen til at hele og udfaldet er derfor aldrig helt ens. Komplikationer der kan opstå, hematoma (blodsamling under huden, som må fjernes af lægen),følelsesforstyrrelse (som regel forbigående), infektion, ujævn heling, pigmentforandringer og reaktioner på bedøvelsen. Dårlig heling rammer oftest rygere. Du kan mindske dine risici ved at følge ovenstående råd både før og efter operationen.

Maveopstramning før og efter billeder

Maveopstramning operationfør billede Maveopstramning operationafter billede

Maveopstramning udsagn

Kerrie Anne

“Alle siger, jeg ser anderledes ud, jeg ligner ikke en der har haft en operation, men jeg ser meget bedre ud og netop sådan vil jeg gerne have det…” “ – Kerrie Anne
Læs Kerrie Anne maveopstramning operation udsagn.

Sandra

“…de opstrammende underbukser jeg plejede at bruge for at se ud som nu, dem smed jeg ud, som det første da jeg kom hjem – og det har virkelig gjort en meget positiv forskel på mit liv.”” –Sandra
Læs Sandra maveopstramning operation udsagn.

Yderligere information om maveopstramning operation behandling og maveopstramning operation priserhenvendelse nødvendig.

Kontakt os | Sitemap