transkonjunktivální nedre øjenlåg skulptur

 

Tereza Kubik: Havde jeg bare vidst det noget før, så havde jeg gjort det for længe siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg havde udskudt besøget hos plastic kirurgen for usædvanlig lang tid, og havde det ikke været for de søde og intelligente mennesker, som støttede mig, ville jeg stadig have tøvet. Der var to grunde til at udskyde det – for det første var jeg så vant til at have poserne under øjnene, at jeg slet ikke lagde så meget mærke til dem længere. For det andet har jeg altid holdt det for mig selv, hvis der var noget jeg gerne ville lave om på eller hvis jeg bekymrede mig om noget. Da jeg f.eks. tog en del på i vægt, gjorde det mig glad, at jeg selv kunne gøre noget ved det, ved f. eks. at løbe eller svømme. Derfor var mine spørgsmål ved konsultationen måske også noget anderledes end forventet.

Inden vi kommer dertil, vil jeg dog først gerne forklare, hvorfor jeg kom her i første omgang. Det sidste års tid eller to begyndte jeg virkelig at kunne se poserne under øjnene og jo mere jeg fokuserede, jo større syntes de. Folk spurgte mig, om jeg var træt, ikke havde fået sovet eller om jeg var syg. Jeg må sige, at mine børn sover utrolig godt om natten og de er altså ikke årsag til mine poser under øjnene! Problemet blev også større og større for mig på arbejde – for at gøre en lang historie kort – det distraherede folk og jeg følte ikke de hørte mig, hvilket ikke er godt, når jeg arbejder som repræsentant. Jeg ønskede bare, at folk kiggede mig i øjnene og ikke under dem. Jeg havde en snak med min make-up artist Vlasta Libotovska. Selvom hun, ligesom mig, gerne vil holde sig til det naturlige og i stedet holde sig til en god make-up, sund livsstil og godt humør, sagde hun med det samme, at jeg kun kunne komme dette problem til livs ved at lade mig operere. Så bankede jeg tøvende på døren. Døren til Europa- International ´s klinik i Prag.

Jeg spurgte ham om årsagen til problemet. Havde jeg problemer med nyrerne eller drak jeg ikke vand nok? Han smilede venligt ( morede sig sikkert over min naivitet) og roligt fortalte han om årsagen.

Så gik det hurtigt derfra. Poserne skulle ikke skæres væk med en skalpel, men fjernes med nyeste laser metode, hvilket han er ekspert i. Jeg tog en beslutning og bookede mig ind!

Jeg blev modtaget af usædvanligt venligt personale, som meget forstående gav sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål og dem havde jeg mange af. Selve indgrebet blev foretaget i lokalbedøvelse og efter fire dage, var jeg tilbage på arbejde (arbejdet derhjemme startede allerede dag et). I dag er jeg rigtig glad. For nylig så jeg en optagelse fra et TV show jeg havde medvirket i og jeg var chokeret over hvor slemt det egentlig var. Først nu kunne jeg rigtig se det. I dag ser mit ansigt naturligt ud, der er ikke noget der er skåret væk eller syet; det der er fjernet var bare noget overskydende, lidt ligesom hvis du tømmer dine alt for fyldte lommer. Jeg ligner mig selv og det var lige det, jeg gerne ville opnå. Jeg vil gerne med mine bedste anbefalinger sige tusind tak til hele teamet, som tog sig af mig på en yderst professionel og venlig måde!

Tereza Kubik – Beskrivelse af operation:….uden scalpel og ar

Navnet på operation: Laser Transconjunctival Blepharoplasty af nedre øjenlåg.

Tereza3 Tereza4

Kirurgen burger ca. 30 minutter under lokalbedøvelse; en laser scalpel bliver benyttet, derfor bliver de rikke fjernet noget hud under øjnene , ej heller dannes der ar. Laser skalpellen efterlader ikke noget synligt på huden. Dette er den største fordel ved Transconjunctival Laser Teknik.

Laseren laver et snit langs det nedre øjenlågs kurve på indersiden af huden. Efter et par minutter synliggøres fedt på størrelse med en ærte. Dette fedt findes i tre separate ”rum” som laseren fjerner. Herefter benytter kirurgen en mindre kraftfuld CO2 laser på ydersiden af huden. Dette mindsker de synlige rynker/ linjer. Huden omkring øjet gendannes på ny. Vaseline påsmøres området efter indgrebet. Selve øjet er beskyttet mod laser under indgrebet og bliver ikke påvirket på nogen måde. Det er nødvendigt at blive på hospitalet de næste 24 timer og det tager ca. 7 dage før alt er helet. Der udleveres øjendråber til brug og det anbefales, at man ikke arbejder ved computer den første uge. Huden omkring øjnene skal beskyttes mod sollys, det kan derfor ikke anbefales, at der tages solbad de første to måneder. Man kan dog godt tage sydpå efter 3 uger, hvis man bruger godt med høj solfaktor creme og bruger mørke solbriller. Efter 3 uger kan du igen fortsætte fuld aktivitet, dyrke sport etc.

 

 

 


Terezanewpre1 terezanewpost